Ken je het verhaal van Meester Superspin Anansi die een droom had om te korfballen op de World Games onder de vlag van Suriname en een list bedacht om daar te komen?

De afgelopen dagen hebben meerdere spelers en stafleden dit verhaal gepost op hun socials om zo geld in te zamelen en de kosten van de World Games te verlagen. Mensen kunnen een tikkie betalen verschillend van bedrag en in ruil daarvoor dragen de spelers shirts met de namen die hun gesponsord hebben.

Al een hoop mensen hebben een bijdrage geleverd, maar we zijn er nog lang niet. Help jij onze spelers naar de World Games?

Lees hieronder het verhaal van Meester Superspin Anansi:
—————————————————————————————————————————-

HELP JIJ DE DROOM WAAR TE MAKEN?

Meester Superspin Anansi had een droom: korfballen onder de vlag van Suriname op de Worldgames van 2022 in Amerika. Om daar te komen moest er getraind worden, moest er kleding gekocht worden, een team gemaakt én vliegtickets gekocht worden.

Anansi bedacht een list: “Als ik nu aan al mijn vrienden, volgers, familieleden en kennissen om 2 euro vraag, dan dragen wij samen de last en kan Suriname met een voltallig team verschijnen in Amerika.”

“Misschien willen sommigen wel meer geven”, zei Tijger Tigri. “Dan mogen ze dat altijd doen!”, schreeuwde Superspin Anansi, terwijl hij de tikkies al klaar aan het maken was. “Hoe meer iemand mij ondersteunt, hoe groter ik zijn naam op mijn lijf zet!”.

Deze keer ben ik Superspin Anansi en gebruik ik zijn list om de kosten van mijn droom wat te drukken. Help jij mij mee op weg naar Amerika?

Dan komt jouw naam op mijn shirt te staan!

Tikkie link 2 euro:

https://tikkie.me/pay/n34me7pfjgofed5di7c9

Wi sa feti gi Sranan!

Liefs en heeeel veel dank

<Speler>

Meer sponsoren mag natuurlijk altijd

Tikkie link 5 euro:

https://tikkie.me/pay/sne3kvth9t4tvmao5b3q

Tikkie link 10 euro:

https://tikkie.me/pay/pkkc8fptlflq6ds01haj

Tikkie link 15 euro:

https://tikkie.me/pay/jlas3pu1incc0stdsiqo

Tikkie link 20 euro:

https://tikkie.me/pay/ok3jpbheijcq9kd73rn9

Tikkie link 50 euro:

https://tikkie.me/pay/psoqjutbnmqo09j99ert

Tikkie link 100 euro:

https://tikkie.me/pay/l7rfn1a8k47r33jf4di5