Partnerships

Hier vindt u informatie over partnerships met de Surinaamse Korfbal Federatie.

Info

Wij zijn de Surinaamse Korfbal Federatie. Titelverdedigers van Zuid- en Midden-Amerika, het eerste team van Suriname dat ooit heeft deelgenomen aan een wereldkampioenschap en aan één van de grootste sportevenementen in de wereld, namelijk de World Games.

Onze federatie is in het leven geroepen om een bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van Suriname. Door de sport korfbal aan scholen in Suriname te introduceren, is ons doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van deze kinderen, waarin zij gezond en veel bewegen, leren samenwerken met kinderen van het ander geslacht en een platform krijgen waar zij zich kunnen ontwikkelen.

Onze beweegredenen zitten in de termen: ‘gender-equality’, ‘sporten is gezond’ en ‘onze trots en liefde voor Suriname’.

Wij zoeken partners die net als ons gedreven worden door hun liefde voor Suriname en graag willen samenwerken om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname.

.Partnership betekent voor ons een tweerichtingsverkeer, waarin beiden partijen hun middelen inzetten, om iets te creëren wat alleen niet mogelijk zijn.

 

 

De grote van een partnership kan natuurlijk altijd verschillen. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Geïnteresseerd om te kijken wat de Surinaamse Korfbal Federatie en uw partij voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.